31 Desember 2011

owl desktop by caroline johansson


An adorable love owls wallpaper by Caroline.
To get the wallpaper, go here

dream 'greeny' house

hello friends

this time the weather in my region is unpredictable.
the last few days, the weather turns increasingly gloomy.
reminds us that summer coming to an end.

with weather like this, reminds me with my dream house.
hope I have a house near the mountain
with cool air, green trees, and the silence.
I can free to make crafts things in the terrace house,
with the breeze and calm.

30 Desember 2011

mortyworld {heart} Brooke Weeber

 hello friend..

Morty world this time would introduce an illustrator from Portland.
his name Brooke Weeber.
The illustration are very unique and soo whimsical.
 
visit here to see the illustrations:
 
 nice to meet you

heart this scout book
 
from Portland, Oregon

Ooh I would like to have one of them.
I'll make it into a tote bag.

happy happy new year

Time for New Beginnings

"This is a time for reflection as well as celebration.
As you look back on the past year and all that has taken place in your life,
and for the knowledge you have gained.

Remember each experience for the good that has come of it
Remember the efforts you have made and the goals you have reached.
Remember the love you have shared and the happiness you have brought.
Remember the laughter, the joy, the hard work, and the tears.
And as you reflect on the past year, also be thinking of the new one to come.
Because most importantly, this is a time of new beginnings
and the celebration of life."

Taylor Addison, Blue Mountain Arts, 1989

26 Desember 2011

update case lagii ^^


 
For order and info
 
sms 087734899611, 085642119401
email mortyworld@gmail.com
ym morty_world

special request case from dhama


special request dari dhama, a rock n roll girl yang suka sama shaun the sheep =D

material : felt (double layer), elastic strap, button

for more info, contact us :
sms : 087734899611, 085642119401
email : mortyworld@gmail.com

22 Desember 2011

pouch of the day






fit for iPhone, blackberry, n other smartphone
material: double layer felt, button, elastic strap
 
Rp 9.000

for more info n order, contact us:
email: mortyworld@gmail.com
hp    : 087734899611, 0856 4211 9401

thank you

21 Desember 2011

teddy bear


mati gaya ga ada ide sama sekali, coba-coba cari inspirasi via google daan nemu tutorial ini. hehe kebetulan aku punya glove satu (pasangannya hilang, jatuh di jalan waktu PP yogya-klaten huufh). Tapiii ga tau sempet bikinnya kapan. Yang penting dah save gambarnya dulu ^o^

Pict found here

18 Desember 2011

pencil topper 'christmas edition'




 
 
For order and more info, contact us :
hp : 087734899611
fb : mortyworld@gmail.com

'real' angry bird


ini eksekusi dari pattern yang aku buat beberapa hari yang lalu.. kayanya jauuuh dari kata mirip ya :D

11 Desember 2011

frame untuk lala

 sheep

 bee

 tulipe

 sunflower

 girl with bear

owl

 backside

Frame buat lala yang mau dibagiin ke temen sekolahnya, karena lala n family mau pindah ke kota solo. Biar temennya tetep inget katanya.
See you again lalaa ^^

09 Desember 2011

laptop case 'tooth series'

Request theme dari teman di FB dari Padang, karena dia mahasiswi kedokteran gigi, pesen case buat notebooknya dengan tema gigi juga.

Bahan luar dan lining dari kain katun, aplikasi kain felt, dilengkapi soft foam biar lebih 'secure' ^^

 there's a tooth plushie too

Hope you like it Nurmaira ^__^


08 Desember 2011

angry birds pattern

I know , it is too late to share a pattern of "Angry Birds"
Tapi aku masih cintaa sama lucunya karakter-karakter di game itu. Coba-coba bikin polanya dan jadinya kaya gini. 

Pengennya mau coba bikin jadi gantungan kunci buat dearest daughter. Next post aku upload gantungan kuncinya yaa ^^
Semoga patternnya bermanfaat.
 
Happy Crafting 
MORTY.WORLD


06 Desember 2011

Laptop Case


Temen dateng ke rumah yang tadinya tanya-tanya seputar felt dan akhirnya pesen laptop case dengan tema kebun binatang.. Huaah sempet bingung juga binatang apa aja yang mo dibikin, dengan space yang kecil >.<
Ya sudah laa kita cuma bikin 5 binatang yang (kayaknya) dempet-dempetan gitu yaa... Ga lengkap kalo kebun binatang ga pake pagar..
Inspirasi gambar diambil dari internet. hohoho..

Happy Crafting

Handmade With Love
MORTYWORLD

pouch .. pouch .. pouch ..





Hp pouch pesanan dari mbak yuni, sebenarnya fotonya udah lama ada di file kita. Tapi emang baru sempet upload di blog.

Berusaha untuk bangun blog kita lagi setelah lamaa banget ditinggal dan terbengkalai >.<

contact me at 
0877 3489 9611
mortyworld@gmail.com


made with love 
MORTYWORLD

05 Desember 2011

'I Love Egg' series







Material: kain katun, kain blacu, kain felt, busa pelapis, resleting.
Ukuran : approx 18 x 18 cm
Price : Rp 35.000

* Fit for your phone, gadget, cosmetic, stationary, diaper, or else..